کلاس شاهنامه و فلسفه برای کودکان

مؤسسه پژوهشی یادگار باستان دوره آموزشی «داستان‌های شاهنامه و فلسفه برای کودک» را برگزار میکند. در این دوره، کودکان به کمک ابزارهایی همچون قصه‌گویی، نمایش خلاق، بازی و نقاشی و کاردستی با داستان‌هایی از شاهنامه (داستان زال و سیمرغ، هفت خان رستم، ضحاک ماردوش و فریدون، داستان سیاوش، اکوان دیو) ادامه مطلب…

درس‌گفتار «رموز اشراقی شاهنامه»

بدین وسیله به آگاهی علاقه‌مندان می‌رساند که مؤسسه پژوهشی یادگار باستان درس‌گفتار «رموز اشراقی شاهنامه؛ داستان جنگ مازندران یا هفت خان رستم» را با باشندگی خانم دکتر مریم اسدیان به صورت حضوری در محل مؤسسه برگزار می‌کند. محتوای این دوره شامل: تبیین مفهوم رموز اشراقی و نسبت شاهنامه با حکمت ادامه مطلب…

انتشار شماره 1 از دوره 3 نشریه

به اطلاع پژوهشگران و علاقه‌مندان می‌رساند که شماره جدید پژوهشنامه فرهنگ و زبان‌های باستانی (دوره 3، شماره 1) منتشر شده و مقالات آن از لینک زیر قابل دریافت است. این شماره دربرداندۀ مقاله‌های زیر است: خوانش نویسه‌ی ‘ در خط پهلوی ساسانی بررسی آیین‌های قربانی منسوب به اهریمن و دیوان در ادامه مطلب…

برگزاری دوره مثنوی خوانی

بدین وسیله به آگاهی علاقه مندان می رساند که مؤسسه پژوهشی یادگار باستان دوره «مثنوی خوانی»  را با تدریس سرکار خانم دکتر سونا سلیمیان در 8 جلسه برگزار می کند. این دوره به «ملکه سبا در مسجدالاقصی» بر اساس داستان های «کنیزک و پادشاه» و «سلیمان (ع) و بلقیس» می ادامه مطلب…

انتشار دوره 2، شماره 2 پژوهشنامه فرهنگ و زبانهای باستانی

دوره 2، ش 2 پژوهش‌نامه فرهنگ و زبان‌های باستانی (پاییز و زمستان 1400) منتشر شد. برای دریافت رایگان مقالات این شماره اینجا کلیک کنید. پژوهش‌نامه فرهنگ و زبان‌های باستانی از پژوهشگران حوزه های مرتبط دعوت میکند تا آثار خود را برای ارزیابی و انتشار در شماره های آتی از طریق پورتال نشریه ادامه مطلب…

نشریه

به اطلاع می‌رسانیم که بنا به گواهی شماره ۱۲۹۸۰-۱۴۰۰ صادره از معاونت پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه پژوهش‌نامه فرهنگ و زبان‌های باستانی از تاریخ ۲۸/۲/۱۴۰۱ تأییدیه ورود به فرآیند ارزیابی و رتبه‌بندی نشریات علمی را کسب نموده است و از این پس از نشریات دارای اعتبار ادامه مطلب…